2032: A New Threat

Ken je iemand die dit spel leuk zou vinden?

Samenvatting

2032 is een Indie-game met unieke kenmerken. In 2032 is 50% van de wereldwijde vegetatie al volledig verteerd door een plaag genaamd P-X. Er ontstaat een wereldoorlog om de basisbronnen om te overleven. Spider, een gerenommeerde soldaat van het leger, wordt opgeroepen.

Verhaallijn

In 2026 wordt in Afrika een droogte van catastrofale proporties vastgesteld. De droogte wordt niet veroorzaakt door natuurlijke fenomenen. Na onderzoek werd een nieuwe bacterie ontdekt, die met een hoge vermenigvuldigingskracht (vergelijkbaar met schimmels) inwerkt op de vegetatie, iets wat nog nooit eerder is gezien.
Ladingen op schepen verspreiden ze over de hele wereld. In 2032 was 50% van de wereldwijde vegetatie al volledig verbruikt. Er woedt een wereldoorlog over de basisbronnen voor menselijke overleving, allianties worden gevormd, landen verwoest.
Deze plaag kreeg de naam P-X.

Spider, een gerenommeerd militair, wordt opgeroepen om de bron van de plaag te onderzoeken en orde te scheppen in de chaos. Hij krijgt een speciaal wapen en een kunstmatige intelligentie om hem op zijn weg te begeleiden.


2032: A New Threat Activering Instructies

Spelinformatie
Releasedatum 5 januari 2023
Spelmodi Eén speler
Genres Avontuur, Indie
Thema's Actie
Platforms PC (Microsoft Windows)